izmit promosyon reklam ürünleri , Şirket Firma Logolu Baskılı Promosyon  kalem ,  çanta ,  ajanda ,  çakmak ,  ajanda 2019 ,  bloknot , fiyatları   - Kaşe , Kişiye Özel Hediye , Dijital Baskı , Promosyon Reklam Ürünleri ,ucuz promosyon ürünleri , farklı promosyon ürünleri , izmit magnet , izmit kupa baskı , promosyon ürünleri fiyatları , promosyon nedir

Peki promosyon nedir?

Ne demektir?

Promosyon için firmalar günlük hayatta sık kullanılan ve sürekli göz önünde bulunan malzemeleri tercih etmektedir. Ürün yelpazesi de her geçen gün genişlemektedir. Promosyon ürünlerinin üzerinde firmaların bilgileri bulunur. Sık kullanılan bu ürünler sayesinde her gün yüzlerce kişi firma bilgilerini görmüş olur ve firma ismi bir şekilde hafızalara yerleşir.

Firmaların kendilerini  veya ürünlerini tanıtmak için kullandıkları bir reklam türüdür .Çok etkilidir.Firmalar , kurumlar , dernekler , partiler , şahıslar  hedef kitlenin dikkatini çekebilmek için kullanışlı ve cazip ürünler tercih ederler. Anahtarlık, çakmak, kalem, takvim, ajanda, saat, duvar saati, çanta, masa seti, bardak, şapka gibi pek çok ürün firmaların tercih ettiği promosyon ürünleridir.

Bu promosyon ürünlerinin üzerlerine firma logosu ve bilgileri ilgi çekici ve çok kaliteli bir baskı yöntemi ile basılır ve hedef kitleye dağıtılır. Özellikle yılbaşı, resmi ve dini bayramlarda promosyon ürünleri müşterilere dağıtılır.


En çok kullanılan promosyon örnekleri ;

Ajanda, klasör, defter, kalem, bloknot, kağıtlık, ahşap masa seti, fotoğraflık, masa saati, dosya, evrak dosyası, sunum dosyası, çanta, evrak çantası, kalem, tahta kalemi, tükenmez tahta tebeşiri, tahta silgisi, kalemlik, takvim, duvar saati, bardak, termos bardak, kupa, porselen kupa, şapka, t-shirt, bayrak, plaket, flama, kristal plaket, anahtarlık, dijital ürünler vb.

Hurmalar Copy Center Dijital Baskı & Kopyalama Merkezi 

Kocaeli - İzmit Karabaş Mah.Mimar Sinan Sk.No:17/1

02623212150